Våre tjenester

Heimtun Bygg hjelper deg med å realisere akkurat dine prosjekter. Med vår erfaring og ekspertise kombinert med kvalifiserte underleverandører sikrer vi at vi leverer til vår standard.

Nybygg
Tilbygg
Rehabilitering og restaurering
Rådgivning
Nybygg

Nybygg

Fra start ved prosjektering og tegning, til ferdig innflytningsklart hus og gjennomført tomt, står vi for hele prosessen fra start til slutt.

I startfasen av byggeprosjekter har vi et godt samarbeid med dyktige arkitekter. På grunn av opparbeidet erfaring med faste samarbeidspartnere, har vi også muligheten til å påta oss større prosjekter som totalleverandør/entrepenør.

Heimtun Bygg AS kan hjelpe deg med å realisere dine byggeprosjekter.

Tilbygg

Tilbygg

Skal du bygge ut eller gjøre andre større endringer, bistår vi deg gjennom hele prosessen. I slike prosesser er det vesentlig å sjekke bærende strukturer, og bygge skånsomt for resten av bygningsmassen

Med lang erfaring i bakhånd kan vi også rådgi deg gjennom prosessen der valg må tas. Det kan ofte være nøkkelen til et tilfredsstillende resultat.

Uansett om det er en stor utbygging eller bare et mindre oppdrag - vi rådgir deg gjerne i prosessen og utfører arbeidet for deg.

Rehabilitering og restaurering

Rehabilitering og restaurering

Vi ser jevnlig eksempler på hus og bygg som ikke er tilstrekkelig ivaretatt. 

Våre fagmenn kan vurdere situasjonen, rehabilitere eldre byggverk, og hjelpe til med forsømt vedlikehold. Alt dette skal bidra til at boligen din blir ivaretatt i flere år. 

Med vår kompetanse kan vi også restaurere bygg tilbake til den tilstanden og standarden den var i på ønsket tidspunkt.

Rådgivning

Rådgivning

Det er vår jobb å gi deg de beste rådene i forkant og underveis i tjenestene vi leverer, slik at du får det resultatet som passer ditt behov og din bruk best.

Spør oss gjerne om råd før du skal i gang med byggeprosjektet, så får du mulighet til å få smarte og bærekraftige løsninger som varer.

Tilstede i prosjekt fra A til Å

Det er veldig viktig for oss at du skal oppleve å få best mulig oppfølging. På alle områder! Derfor er vi tilstede i hele prosessen fra prosjektering til ferdigstilt bygg.


Kvalifiserte underleverandører

Med mange års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss erfaring om hvilke underleverandører vi vet leverer ønsket kvalitet. Når du kontakter oss kan du være sikker på at vi har kvalitetssikret elektrikere, rørlegger osv, slik at du slipper å tenke på å finne det.

RØRLEGGERE
ELEKTRIKERE
BETONG
GRUNNARBEID
BYGGEVARER

EGET BYGGEVARELEDD

Audna Byggevare

Audna Byggevare stammer fra et sagbruk stiftet i 1946 ved navn Audna Bruk.
Arvtageren Audna Byggevare ble startet av Hans Christian Heimtun som er daglig leder i Heimtun Bygg, og hans far Jahn Heimtun som har ansvaret for den daglige driften i byggevareselskapet.
Ved å bruke vår egen byggevareleverandør kutter vi ned antallet mellomledd, noe som kommer våre kunder til gode.


DIN TAKLEVERANDØR

Er du usikker på om du skal bytte tak, eller helt sikker på at du må det? Vi gjør det for deg! Vi tilbyr også gratis befaring av taket ditt for å kunne gi deg en tilstandsrapport dersom du skulle være i tvil.

TAKPARTNER BMI GROUP

Vi er takpartner med BMI Group

Å være takpartner hos BMI Group gjør kundene våre enda tryggere på vår kompetanse. BMI Group Icopal velger selv ut sine partnere som en kvalitetsstandard. Det innebærer krav til takpartnerne innen økonomi, faglig kompetanse og et profesjonelt forhold til kunder. 

Heimtun Bygg kan tak!