Om oss

Vi er unge som selskap, men har lang erfaring innenfor tømreryrket.

Din snekker i Lindesnes og omegn

Vårt foreløpige satsingsområde strekker seg i en radius på 50 km rundt Lindesnes Kommune. Fra Flekkefjord i vest til Kristiansand i øst.

Vigmostad
Lindesnes
Kristiansand
Mandal
Flekkefjord

Heimtun Bygg AS ble etablert tilbake i 2011 av Hans Christian Heimtun. Fra å være et tømrerfirma har vi i dag eget byggevareledd og flere kvalifiserte samarbeidspartnere som gjør at vi er en totalleverandør fra A til Å.

Derfor vil alle våre kunder oppleve at de ikke trenger å tenke på elektrikere, rørleggere eller andre håndverkere når de kontakter oss: Vi har allerede kvalifisert og godkjent våre samarbeidspartnere til å være riktige firma til jobben. Med vårt eget byggevareledd har vi gitt oss selv en god mulighet til å kunne være konkurransedyktige på pris sett i forhold til løsning

Målet vårt som selskap, og som vi opplever at våre kunder legger merke til, er å være en leverandør av kvalitetshåndverk. Vi ønsker å skille oss ut positivt ved at våre kunder ser verdien av at det er vi som utfører arbeidet for dem. Det gjelder både på valgene som tas, men også detaljene i utført arbeid fra start til slutt.

Vi bruker veldig mye tid på å holde oss oppdaterte på oppdateringer av forskrifter, lover og regler, og er også svært interessert i nye produkter og nye måter å løse bygningsrelaterte utfordringer på, kombinert med en stor forkjærlighet for energibesparende tiltak.

Alt dette gjør vi for at vi skal kunne gjøre en jobb vi selv er stolte av å kunne presentere, og gi deg det beste resultatet.

Om det er et mindre prosjekt eller et stort prosjekt, nybygg eller rehabilitering, eller bare en gratis takbefaring: Ta kontakt - vi sender en fagmann for å diskutere saken med deg og for å rådgi deg underveis i prosessen.Våre ansatte

Hans Christian Heimtun

Daglig leder

916 20 935
hanschristian@heimtunbygg.no

Thomas Støle Fidje

Prosjektleder/Kalkulatør

900 47 395
thomassf@heimtunbygg.no

Marie Røksland

Kontormedarbeider

952 34 551

Kim Marius Homestad Skuland

Formann

971 14 610
kim@heimtunbygg.no

Thomas Hadland

Formann

910 06 786
thomash@heimtunbygg.no

Patryk Halat-Nilsen

Formann

451 06 825
patryk@heimtunbygg.no

Daniel Dannevig Olsen

Formann

917 08 308
daniel@heimtunbygg.no

Thomas Mikal Einarsmo Friestad

Tømrer

903 61 026
thomasmef@heimtunbygg.no

Mariuz Wilkosz

Tømrer

403 14 524
mariusz@heimtunbygg.no

Hans Fredrik Vatnedal

Tømrer

975 25 243
hansfv@heimtunbygg.no

Atle Johannessen

Hjelpearbeider

Tommy Dale Thompson

Lærling

Mathias Stiland

Lærling

Johannes Stensland

Lærling

Fokus på HMS

En trygg arbeidsplass

Det er veldig viktig for oss å ivareta våre tømreres sikkerhet. Derfor har vi stort fokus på opplæring innenfor HMS, og utførelse av arbeid innenfor kravene som stilles.